Coșul meu
Total 0,00 lei
 x 

Cosul de cumparaturi e gol

Total 0,00 lei

Vă așteptăm sâmbătă, 4 decembrie, la lansarea albumului „Bunicul meu Regele Mihai”. Evenimentul se va desfășura în format fizic, în grădina Muzeului Național al Literaturii Române, începând cu orele 15:00.

Invitatul de onoare este Nicolae al României, lansarea urmând să fie moderată de directorul editorial al editurii Vremea, Silvia Colfescu.

Andrei și Mihaela Bîrsan vă invită la lansarea jurnalului lor de dragoste, „Iubita mea Mihaela”, realizat sub forma unui album foto alb-negru cu imagini începând din anii ’80.

Cele mai multe dintre fotografii i-au fost făcute Mihaelei de către Andrei, de-a lungul poveștii lor de dragoste; sunt însă și imagini în care cei doi apar împreună, fotografiați de prieteni – „Viorica, Pompi, Vili, Mitică sau Manivelă ... cine mai știe?” – Andrei Bîrsan.

Dragii noștri,
La început oficial de primăvară, vă invităm la un eveniment de gală!

Cartea „Cinci nemți români” va fi lansată luni, 2 martie, la Ateneul Român, într-un cadru oficial.

Invitații la cuvânt sunt:
•    Excelența Sa Domnul Cord Meier-Klodt, Ambasadorul Republicii Federale Germane
•    Andrei-Radu Dimitriu, directorul general al Filarmonicii „George Enescu” București
•    Silvia Colfescu, directorul Editurii Vremea
•    Marilena Rotaru, realizator tv

Vă așteptăm!

Dragi consumatori de carte bună și vinuri fine,


Avem pentru voi o invitație specială, duminică dimineața, pe 8 decembrie!

Cartea se va împleti cu arta, în atmosfera Conferințelor TNB. Și anume: o discuție cu Silvia Colfescu și Anamaria Smigelschi printre picturile lui Ion Alin Gheorghiu și Vladimir Șetran. Totul, susținut cu mici delicatese culinare și vin de Recaș.

Dragi cititori de carte bună,

Vă așteptăm la ediția 2019 a Târgului Internațional Gaudeamus cu nenumărate titluri noi, dar și cu lansări de carte pe măsură.

La standul Editurii Vremea din Pavilionul B2 Romexpo, veți găsi noutăți din toate colecțiile pe care le îndrăgiți deja: jurnale și memorii în cadrul colecției Fapte, Idei, Documente; un nou titlu al seriei de succes Poveștile Văratecului; o nouă carte delicioasă pentru copii, semnată de Kestutis Kasparavicius; titluri despre Bucureștiul de ieri și Bucureștiul de azi, în cadrul colecției Planeta București, etc.

Iată datele concrete ale lansărilor noastre de carte:

Joi 21 noiembrie
- Organizația, de Dan Bogdan
- ROMAERO 19510-2008, de Traian Doman
- Cele 50 de rețete ale bunicii mele, Belina, de Ileana Haber
Între 14.00-15.00 – Spațiul de evenimente „Mircea Nedelciu”

- Ce mai e nou prin București, de Silvia Mateescu
- Memorii, de Alexandru Șerbănescu
Între 16.00-17.00 – Spațiul de evenimente „Mircea Nedelciu”

 

Editura Vremea și Librăria Humanitas de la Cișmigiu vă invită la o seară absolut specială: lansarea cărții „Colecționarul”, de Andre Deloqué și Natalia Semenova! Joi, 24 octombrie, ora 19:00!
„Colecționarul” spune povestea fascinantă a lui Serghei Șciukin, cel care a lăsat Rusiei o impresionantă colecție de pictură, în special pictură impresionistă. Cu atât mai interesant este de citit această poveste a colecționarului de artă cu cât vorbim despre un om de afaceri mai degrabă decât despre un om de artă și despre tablouri nici măcar controversate la momentul achiziționării lor, ci mai degrabă despre picturi de-a dreptul hulite. Van Gogh, Gauguin, Matisse, Cézanne, Monet, Renoir, Degas și alții au primit o șansa din partea lui Serghei Șciukin pe baza unui fler destul de greu de înțeles, o șansă atunci când arta lor nu era considerată… artă.

 

Previous Next

O seară splendidă de vară a devenit și mai splendidă pentru cei care au participat la începutul lunii iulie 2018 la lansarea cărții „Olga sau Întoarcerea la Țibănești”, scrisă de Henri de Grandmaison. Evenimentul a avut loc la Librăria Humanitas Cișmigiu și a fost moderat de Silvia Colfescu, directorul Editurii Vremea. Invitați: Henri de Grandmaison și Ruxandra Racoviță, fiica Olgăi Racoviță, personajul principal al cărții.

Contact

Fii la curent cu ultimele noutăţi! Abonează-te la newsletter.