Dragii noștri,

Ne bucurăm să vă anunțăm organizarea unui nou eveniment de carte!

Lansăm titlul „Telegrame peste generații”, scris de Dan Ceaicovschi  - cea mai nouă apariție editorială în cadrul colecției Planeta București.

„Telegrame peste generații” este o carte despre o lume deja dispărută, cuprinzând jurnalul lui Wilhelm Herfurth, cel care o viață întreagă a lucrat ca șef al Oficiului Domnesc de Telegraf al Regelui Carol I. Aflat în strânse legături cu domnitorii țării, Wilhelm Herfurth evocă în jurnalul lui amănunte mai puțin cunoscute despre membrii Casei Regale a României, dar și despre personalități de marcă ale epocii respective – Mihail Kogălniceanu, Alexandru Candiano-Popescu, Ion Ghica, Nicolae Kretzulescu.

Veți regăsi în paginile cărții și o proză scurtă dedicată lui Titus Ceaușu, general de aviație, cu un destin marcat de traumele celui de-al Doilea Război Mondial și ale comunismului – o confesiune sfâșietoare despre viața în tranșee și despre trecerea de la statutul de erou la cel de pușcăriaș, și invers.

„Telegrame peste generații” se încheie cu unele considerații ale lui Dan Ceaicovschi pe baza răsfoirii propriului dosar eliberat din arhivele fostei Securități.

Datele lansării:

  • 06 septembrie 2021, ora 18:00
  • Jockey Club Român

Vă așteptăm la eveniment!