1. Modalităţi de comandă

Din site-ul nostru vă puteţi alege orice carte care are afişat preţul în lei.
Parcurgând listele de cărţi, puteţi să reţineţi titlurile care vă interesează şi apoi să vă hotărâţi la cele pe care le comandaţi. Pe tot parcursul studierii site-ului, vă stă la dispoziţie opţiunea Coşul meu; de aici puteţi să vă reamintiţi ce cărţi v-au reţinut atenţia şi, eventual, să vă modificaţi comanda.

În momentul în care aţi definitivat lista de cărţi pe care le-aţi ales, vi se cer datele de identificare (din care nu pot lipsi adresa, numărul de telefon şi adresa e-mail) şi comanda este expediată prin email la editură. 


2. Modalităţi de livrare 


Trimitere prin Poşta Română

Pentru cărţile expediate în România, veţi primi avizul de la poştă pentru a merge şi ridica pachetul în 5-10 zile de la efectuarea comenzii. Pentru comenzile sub 200 lei, se achită o taxă poştală de 16 lei. Taxa poştală este achitată de editură pentru comenzile de peste 200 lei în țară.

Pentru cărţile trimise în străinătate, veţi primi coletul în aproximativ 15 zile de la efectuarea plăţii. Taxele poştale pentru trimiterile în străinătate depind de destinaţie: 90 lei pentru comenzile care vor fi trimise în Europa, respectiv 200 lei pentru cele către alte continente.


Trimitere prin curier

Pentru a vedea dacă localitatea în care se trimit cărţile este inclusă în aria de acoperire a curierului cu care lucrăm, vă rugăm verificaţi lista de localităţi din pagina de comandă.

Trimiterile prin curier se expediază contra unei taxe de 18 lei, care se adaugă automat la totalul comenzii dvs. atunci când selectaţi această modalitate de livrare.

Cărţile trimise prin curier ajung în aproximativ 2 zile lucrătoare. 


Ridicare de la sediu

Daca aţi ales să ridicaţi cărţile de la sediul nostru (Str. Constantin Daniel, nr. 14, Bucureşti, sector 1), puteţi face acest lucru de luni până vineri, între orele 9:00 şi 16:00, cu un telefon în prealabil.


3. Modalităţi de plată  


pentru solicitanţii de pe teritoriul României:

- prin card bancar

- ramburs, la primirea coletului poştal.

- în numerar, la sediul editurii, Str. Constantin Daniel, nr. 14, Bucuresti, sector 1, dacă aţi ales să ridicaţi cărţile de la sediul nostru. Vă rugăm să telefonaţi cu o zi înainte de data ridicării cărţilor.

- prin transfer bancar, în contul RO 57 RNCB 00720 496921 00001, BCR sucursala Sector 1, anunţându-ne în prealabil. În cazul plăţii prin transfer bancar, vom aştepta intrarea banilor în contul editurii înainte de a vă expedia comanda.

pentru solicitanţii din străinătate:

- prin card bancar

- prin transfer bancar, în contul RO 57 RNCB 00720 496921 00001, BCR sucursala Sector 1, anunţându-ne în prealabil. În cazul plăţii prin transfer bancar, vom aştepta intrarea banilor în contul editurii înainte de a vă expedia comanda.