1. Informații despre site:
Site-ul www.edituravremea.ro este proprietatea firmei Editura Vremea S.R.L., cu adresa e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Pentru cumpărarea produselor de pe acest site trebuie să fiți de acord cu Condițiile generale de vânzare înainte de plasarea unei comenzi.


2. Proprietate intelectuală:
Utilizatorii site-ului pot trimite comentarii, sugestii, idei prin oricare dintre metodele puse la dispoziție atât timp cât conținutul lor nu este amenințător, ilegal, defăimător la adresa Editurii Vremea S.R.L. sau a unei terțe părți.
Conținutul site-ului, integral sau parțial, NU poate fi reprodus, duplicat, copiat, revândut, vizitat sau exploatat în scopuri comerciale fără acceptul scris al Editurii Vremea S.R.L.
Orice tentativă de fraudă va fi imediat raportată autorităților competente.
Orice conflict între firmă și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți, iar dacă acest lucru nu este posibil,se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, soluționarea conflictelor fiind de competenta instanțelor din România.


3. Definirea părților:
- cumpărător: orice persoană fizică/juridică ce plasează o comandă online pe site-ul Editurii Vremea
- vânzător: Editura Vremea, cu sediul social pe str. Constantin Daniel, nr. 14, sector 1, București, având nr. de înregistrare la Registrul Comerțului: J40 /3296/ 1991, cod fiscal RO 1557795.
- produs: oricare dintre cărțile publicate de Editura Vremea, comandate online de cumpărător și care urmează a fi livrate de către vânzător.
- comandă online: document electronic prin care Cumpărătorul dorește să primească contra cost cărțile comandate, iar Vânzătorul se angajează să le livreze.

4. Plată:
Prețul, modalitatea și termenul de plată se specifică în Comanda online. După plasarea comenzii, Cumpărătorul primește pe email confirmarea înregistrării comenzii sale și factura. Modalitățile de plată sunt online, ramburs sau la sediul Editurii Vremea.

5. Protecția datelor:
Datele cu caracter personal ale clienților vor fi folosite de site-ul edituravremea.ro exclusiv pentru completarea comenzii online, livrarea cărților, schimb de mesaje cu personalul editurii, transmitere de newslettere.
Editura Vremea nu va difuza datele clienților săi către nicio terță parte, cu excepția autorităților în drept să le verifice, la cererea acestora, în baza legii.
Din cauză că datele personale stocate de site-ul edituravremea.ro sunt transmise electronic, Editura Vremea nu este răspunzătoare de pierderea sau copierea acestora de către persoane neautorizate, prin diverse sisteme de interceptare. Dar la sesizarea unei astfel de situații, Editura Vremea va acorda clientului toată asistența pentru rezolvarea acestei fapte penale.