Dragii noștri,

Vă așteptăm la prima lansare de carte a editurii Vremea pe anul 2024!

La Librăria Humanitas Kretzulescu va avea loc prezentarea cărții „Cum să-l falsifici pe Dali”, de Bogdan Iorga. Rețineți detaliile: joi, 14 martie, ora 19:00, în centrul Bucureștiului. Alături de cititori vor fi Adrian-Silvan Ionescu, Dan Mircea Cipariu și, bineînțeles, autorul – Bogdan Iorga. Evenimentul va fi moderat de directorul editorial Vremea, doamna Silvia Colfescu.

Bogdan Iorga este artist multimedia, doctor în arte vizuale. Lucrări realizate de Bogdan Iorga se regăsesc în colecții private din România, Franța, Germania, Marea Britanie, Bulgaria şi Statele Unite. Muzeul Național de Artă Contemporană i‑a achiziționat seria de imagini „Farmecul Discret al Amneziei”. În 2018 a prezentat la Institutul Cultural Român expoziția „Călător. Prin Cultură”; în vara aceluiaşi an i‑a apărut albumul „Reenactment. Cum am retrăit Marele Război în veacul XXI”, iar în 2021 i‑a fost publicat albumul „Reenactment 2 ‑ Valahii din oastea lui Napoleon”.

Romanul „Cum să-l falsifici pe Dali” recitește, în cheie (auto)ironică și pe ritmuri de blues & rock, metoda lui Dalí de a deveni faimos și bogat. O recitire în care apar biografii înecate în alcool și povești sparte ale unor personaje care nu reușesc să dea marea lovitură! Întoarsă pe dos, într‑o comedie a vieții în post‑comunism, literatura ca și picturile după care se inspiră e o oglindă întoarsă spre sine, dar, mai ales, spre epoca din care s‑a născut.

Vă așteptăm!