Coșul meu
Total 0,00 lei
 x 

Cosul de cumparaturi e gol

Total 0,00 lei

Monetele Regelui Carol I, de Mihail Gr. Romașcanu

„Urmărind în studiul de față să fac un rezumat succint al istoriei noastre monetare și să insist mai mult asupra monetelor Regelui Carol I, m-am mărginit să amintesc cititorului principalele fapte cari să-i poată da o idee clară asupra trecutului nostru monetar.” – Autorul

Securitatea și arheologia, de Oana Stănciulescu

Regimul dictatorial a transformat arheologia într-un instrument de legitimare politică prin intermediul arheologilor, iar tăcerea acestora a fost indusă de frică, de teroare sau din oportunism și spirit de supraviețuire. Ca atare, Securitatea a reușit să aservească politic cercetarea arheologică în primele două decenii ale dictaturii comuniste. Aceasta este o carte scrisă de Oana Stănciulescu, pe baza cercetării a zeci de volume din arhivele CNSAS.

Binefacerile Epocii de Aur, de Andrei Pandele

Arhitectul Andrei Pandele, renumitul fotograf al Epocii de Aur, adică al anilor ’70 și ’80, dar și al primilor ani de democrație, la fel de mizerabili, anii ’90, revine în acest nou album cu o selecție de fotografii realizate în acea vreme, toate arătând mizeria și disperarea specifice epocii. Asta pentru a mai tăia cheful nostalgilor care doresc să ne readucă comunismul pe cap.

Cum să-l falsifici pe Dalí, de Bogdan Iorga

Romanul de debut al artistului foto-video Bogdan Iorga este un studiu, sub formă ficțională, al felului în care sunt falsificate operele de artă, mai ales cele ale geniului suprarealist Salvador Dali.

Talmeș balmeș, de Tatiana Mărgescu

„Amestec, îngrămădeală, neorânduială”, își subintitulează autoarea volumul denumit atât de potrivit „Talmeș balmeș”, „scriitură începută în septembrie 2021 și «uitată» până în preajma Crăciunului, respectiv a Anului Nou, când i s-au mai adăugat câteva rânduri și încă un an din viața mea”.

Contact: 021.335.81.31

Comenzi telefonice

Luni - Vineri: 09:00 - 16:00

Program de lucru cu publicul

Livrare gratuită Poşta Română

Pentru comenzile de peste 200 RON

Modalităţi de plată

Card bancar, ramburs, numerar

Contact

Fii la curent cu ultimele noutăţi! Abonează-te la newsletter.