Coșul meu
Total 0,00 lei
 x 

Cosul de cumparaturi e gol

Total 0,00 lei

În pregătire: Ambasador în Germania anilor 1930

Memoriile unui mare economist şi diplomat: Gheorghe Tașcă - notațiile autorului cuprind anii 1924-1949, fiind aproape zilnice în timpul mandatului diplomatic din capitala Germaniei.

În pregătire: Memorii de dincolo de mormînt

„Nu voi da posterității amănunte legate de slăbiciunile mele; nu voi spune despre mine decît ceea ce convine demnității mele de om și, îndrăznesc să spun, înălțării inimii mele. Nu trebuie să arătăm decît ce este frumos: nu mințim în fața lui Dumnezeu dacă din viața noastră nu dăm la iveală decît ceea ce poate să le insufle semenilor noștri sentimente nobile și generoase” – Chateaubriand.

În pregătire: Un scit de care perșii s-au temut

O antologie conțintând repere critice și istorico-literare, notă asupra ediției de Gabriela Duda, repere cronologice de Micaela Gulea și Ion Tarangul.

. „Marin nu e ușor de citit. Era dintre aceia care nu așteaptă ca gândul să fie gândit până la capăt, înainte de a fi scris. Își căuta gândul scriind. Îl aștepta scriind.” – Andrei Pleșu

În pregătire: De bono coniugali, Violeta Barbu

O istorie a familiei din Țara Românească în secolul al XVII-lea, istorie în care sunt redate cutume de la curțile boierești și domnești, o pasionantă (de ce nu, indiscretă?) privire strecurată în intimitatea relațiilor conjugale din urmă cu sute de ani.

Contact: 021.335.81.31

Comenzi telefonice

Luni - Vineri: 09:00 - 16:00

Program de lucru cu publicul

Livrare gratuită Poşta Română

Pentru comenzile de peste 200 RON

Modalităţi de plată

Card bancar, ramburs, numerar

Contact

Fii la curent cu ultimele noutăţi! Abonează-te la newsletter.