Coșul meu
Total 0,00 lei
 x 

Cosul de cumparaturi e gol

Total 0,00 lei

În pregătire: Popas în lumea lui Dimitrie A. Sturdza

Cultivatul colecţionar şi mecena, aristocratul bogat dar de o austeritate monahală care putea fi cucerit de sunetele unei simfonii beethoveniene, riguros pȃnă la a deveni antipatic, nu o dată şovăielnic şi nedrept –, a fost anticarlist pȃnă a devenit un ȋnfocat slujitor al regelui, l-a refuzat la un premiu academic pe Caragiale, a ajuns ȋn conflict cu Odobescu, era atacat politic de Eminescu şi nesimpatizat de Hasdeu – devine, graţie acestei cărţi, eroul unei biografii pline de realizări notabile.

În pregătire: București

Un remarcabil text al lui Carmen Sylva, dedicat Capitalei. De la primele impresii la sosirea în București până la descrierea evoluției orașului de-a lungul domniei primilor suverani ai României, mărturia reginei aduce în fața ochilor cititorului din zilele noastre priveliștea unei țări și a unui popor care au trecut fulgerător din Evul Mediu în cea mai avansată modernitate. 

În pregătire: Mi se spunea Sinatra

Textul a fost scris pe baza dialogului purtat de Gică Petrescu cu Fabian Anton, cu zeci de ani în urmă. Discuția s-a purtat în jurul vieții atât private, cât și artistice a marelui cântăreț, considerat un Sinatra al României.

În pregătire: Convorbiri cu Maica Benedicta

Al patrulea volum de dialoguri între Zoe Dumitrescu-Bușulenga și Fabian Anton cuprinde detalii inedite despre familia acestei personalități culturale, despre prigoana securistă, cuprinde amintiri despre George Enescu și anii de Conservator, și o discuție sinceră despre compromisurile intelectualilor în perioada comunistă.

În pregătire: Rețele clandestine comuniste în România

Volumul de față a încercat să aducă la suprafață modul în care, pe teritoriul României au apărut și și-au desfășurat activitatea rețelele clandestine comuniste, începând cu Revoluția rusă din 1917 și până la înăbușirea rebeliunii de la Tatar-Bunar (din toamna lui 1924).

În pregătire: Maria Montessori, a private diary 1913

Este pentru întâia oară când ajung la public emoții, gânduri și chiar impresii ale Mariei Montessori privind viața sa privată. Jurnalul de față a fost ținut de cunoscuta educatoare în anul 1913, pe durata călătoriei spre America. Contextul: dureroasa pierdere a mamei sale și întâlnirea cu fiul ei, după 11 de separare.

Contact: 021.335.81.31

Comenzi telefonice

Luni - Vineri: 09:00 - 16:00

Program de lucru cu publicul

Livrare gratuită Poşta Română

Pentru comenzile de peste 200 RON

Modalităţi de plată

Card bancar, ramburs, numerar

Contact

Fii la curent cu ultimele noutăţi! Abonează-te la newsletter.