Cumparaturi:
Total 0,00 lei
 x 

Cosul de cumparaturi e gol

Total 0,00 lei

În pregătire: Familia Roademult

Una dintre cele mai apreciate cărți pentru copii, dar și pentru copiii care între timp au crescut, devenind  părinți. Scrisă de Florian Cristescu, această carte invită cititorul în universul plin de aventuri al unui adevărat clan de șoricei rozători. Întâmplări vesele și triste, ilustrate de Silvia Colfescu, ce dovedesc încă o dată că până și năzdrăvanii șoricei sunt de fapt simpatici foc.

În pregătire: Balurile din secolul al XIX-lea

În urmă cu o sută de ani, românul nu avea la îndemână tehnologia care-l distrează azi și-l ține totodată izolat de alți oameni. Cartea aflată În pregătire la Editura Vremea reînvie atmosfera secolului trecut cu ajutorul balurilor bucureștene, balul fiind pe atunci o adevărată instituție de socializare. Vestimentație, maniere, dansuri, subiecte de conversație și chiar descrieri amănunțite ale tratațiilor culinare - toate sunt redate într-un limbaj cursiv precum o poveste.

În pregătire: Patria, patriotul și patriotismul

Un text modernizat al excepţionalului eseu "Patria, patriotul şi patriotismul" de Aaron Florian, apărut cu cinci ani înaintea Revoluţiei de la 1848. Subiectul, capital pentru înţelegerea istoriei europene după 1789, e tratat într-un mod magistral, cu referinţe din gândirea antică şi recentă. Cartea lui Aaron Florian ar trebui cunoscută de toţi cei care doresc să-şi testeze, cu luciditate, patriotismul.

Contact: 021.335.81.31

Comenzi telefonice

Luni - Vineri: 09:00 - 13:00

Program de lucru cu publicul

Livrare gratuită Poşta Română

Pentru comenzile de peste 100 RON

Modalităţi de plată

Card bancar, ramburs, numerar

Contact

Fii la curent cu ultimele noutăţi! Abonează-te la newsletter.