Coșul meu
Total 0,00 lei
 x 

Cosul de cumparaturi e gol

Total 0,00 lei

Regele nu moare, de Florin Ghioca

Am fost martorul aproape nevăzut al multor momente frumoase din istoria acestui spectacol, o istorie care încă se scrie. Albumul conține citate din cronici și declarații ale unor critici, regizori, actori sau oameni de teatru, despre spectacolul „Regele moare” și despre actorii din distribuție.

Mahalale de patrimoniu din centrul Capitalei, de Ana Rubeli

Centrul Capitalei ascunde comori și generează povești de dragoste: între case și cei care le-au construit, locuit, îngrijit sau părăsit; case de patrimoniu, case istorice. Case ale căror ferestre, pereți, marchize, bovindouri spun, la rândul lor, povești. Case peste care au trecut decade, care au iubit și au fost iubite, care au suferit dar au refuzat să piară.

Bombardamentul din 4 aprilie 1944, de Alexandru Armă

Nu putem vorbi despre istoria Bucureștiului în secolul XX fără a aminti bombardamentele care au lovit orașul în primăvara și vara anului 1944. Anul acesta se împlinesc 80 de ani de la aceste evenimente care au marcat viața a zeci de mii de bucureșteni.

Din Epoca de Aur, de Andrei Pandele

Arhitectul Andrei Pandele, renumitul fotograf al Epocii de Aur, adică al anilor ’70 și ’80, dar și al primilor ani de democrație, la fel de mizerabili, anii ’90, revine în acest nou album cu o selecție de fotografii realizate în acea vreme, toate arătând mizeria și disperarea specifice epocii. Asta pentru a mai tăia cheful nostalgilor care doresc să ne readucă comunismul pe cap.

Contact: 021.335.81.31

Comenzi telefonice

Luni - Vineri: 09:00 - 16:00

Program de lucru cu publicul

Livrare gratuită Poşta Română

Pentru comenzile de peste 200 RON

Modalităţi de plată

Card bancar, ramburs, numerar

Contact

Fii la curent cu ultimele noutăţi! Abonează-te la newsletter.