Să fii scriitor nu e simplu.
Turnee în întreaga țară, interviuri și apariții in media, întâlniri cu fanii – totul în numele cărții. Celebritatea e strălucitoare și toți vrem să ne auzim numele pe buzele cititorilor pasionați, dar treaba unui scriitor nu se încheie odată cu publicarea cărții. Poate abia atunci începe.

Stelian Tănase a lansat la începutul verii cartea „Partida de vânătoare”, un roman foileton născut tocmai din provocările tipice ale scriitorilor debutanți. Personajul principal este Țumpi, o tânără simpatică, plină de angoase la modă și căreia i se pare că salvarea stă în scrierea unei cărți fenomenale.


Cartea lui Stelian Tănase este, într-adevăr, fenomenală, mai ales că intriga se desfășoară pe trei planuri, purtând cititorul în universul culiselor politice, intrigilor polițiste și secvențelor încărcate de erotism. Trecând de la eforturile lui Țumpi, îl lăsăm pe Stelian Tănase să vă povestească despre provocările vieții de scriitor consacrat. Iată cum se desfășoară o zi din viața sa: „Am trecut o zi grea și deja mă gândesc că săptămâna viitoare voi poposi la Suceava și Gura Humorului. Mă întreb dacă nu ar fi cazul să contramandez celelalte întâlniri cu cititorii din această toamnă. Mă refer la cele de după 5 octombrie.” Continuarea aici.