Coșul meu
Total 0,00 lei
 x 

Cosul de cumparaturi e gol

Total 0,00 lei

Cu vremea peste și prin timp

Disponibilitate: În stoc

86,00 lei
77,40 lei

Deviza de pe blazon, Par toute voie chemine, care s‑ar traduce Pe orice drum înaintez, este de aproape o mie de ani, încă de la prima Cruciadă, Steaua Polară, busola sau călăuza familiei noastre, că am știut sau nu, că am vrut sau nu, dar nu a fost o povară pentru că ne‑a ușurat totdeauna drumul.

Cartea pe care ați deschis‑o nu este un roman. Nu veți găsi regrete pentru ce ar fi putut să fie dacă ar fi fost altfel. Nu de o viață romanțată va fi vorba. Nu veți întâlni o pană de scriitor, ci mai degrabă o peniță de povestitor. Nici vorbă de vreo rigoare cronologică.

În schimb, veți putea fi alături de mine, pagină cu pagină. La început, într‑o scurtă plimbare prin istorie și apoi prin lume: peste un milion de kilometri în optzeci de ani prin avioane, trenuri și automobile, desco­perind oameni, vieți și întâmplări deosebite, povestite așa cum vor veni ele, sărind dintr‑un loc într‑altul și peste timp…. Când și unde? Într‑o seară de iarnă, la gura sobei, la un pahar de vorbă, cu un ceai cu rom sau cu o idee de lapte, și câteva pricomigdale…, dar nici un vin fiert într‑o ulcică de lut n‑ar fi de lepădat.

Ștefan Grigore de Faÿ

Pagini: 346
Format: 16 x 24 cm
An apariție: 2023
ISBN: 978-606-081-194-7

Contact: 021.335.81.31

Comenzi telefonice

Luni - Vineri: 09:00 - 16:00

Program de lucru cu publicul

Livrare gratuită Poşta Română

Pentru comenzile de peste 200 RON

Modalităţi de plată

Card bancar, ramburs, numerar

Contact

Fii la curent cu ultimele noutăţi! Abonează-te la newsletter.