Coșul meu
Total 0,00 lei
 x 

Cosul de cumparaturi e gol

Total 0,00 lei

Familia Negrescu din Roman

Disponibilitate: În stoc

58,00 lei
52,20 lei

Am redactat acest studiu din datorie față de memoria acestei fami­lii și am reunit, în atenția tinerelor generații și a celor viitoare, un număr cât mai mare de portrete, spre a le facilita identificarea stră­moșilor și recunoașterea trăsăturilor predominante ale stirpei lor.

Autorul

Familiile Negrescu din Ploiești și Ionescu‑Șufaru din Roman erau cunoscute încă de la începutul veacului al XIX‑lea. Au prins sfârșitul domniilor fanariote, Eteria și revoluția lui Tudor Vladimi­rescu, apoi domniile pământene, Regulamentul Organic, ocupația rusească, suzeranitatea otomană, Revoluția de la 1848, Unirea Prin­cipatelor Române sub Cuza Vodă, Republica de la Ploiești, Indepen­dența României, cele două războaie balcanice, Războiul cel Mare și făurirea României Mari, gripa spaniolă, al Doilea Război Mondial, patru regi ai României moderne, ocupația sovietică și lunga perioadă comunistă până la integrarea europeană de astăzi.

Cu siguranță că aceste familii ale noastre sunt mult mai vechi, dar deocamdată nu deținem datele necesare pentru a depăși vechimea de două veacuri.

Pagini: 116
Format: 17x24cm
An apariție: 2023
ISBN: 978-606-081-181-7

Contact: 021.335.81.31

Comenzi telefonice

Luni - Vineri: 09:00 - 16:00

Program de lucru cu publicul

Livrare gratuită Poşta Română

Pentru comenzile de peste 200 RON

Modalităţi de plată

Card bancar, ramburs, numerar

Contact

Fii la curent cu ultimele noutăţi! Abonează-te la newsletter.