Coșul meu
Total 0,00 lei
 x 

Cosul de cumparaturi e gol

Total 0,00 lei

Geniul greco-catolic românesc (ediția fără ilustrații)

Disponibilitate: În stoc

65,00 lei
58,50 lei

Este a cincea ediție.

Albumul Geniul greco-catolic românesc, publicat în 2018, numără deja patru ediții. Succesul se datorează implicării Bisericii Române Unite cu Roma, dar și interesului publicului larg pentru o instituție care a jucat un rol important în procesul de europenizare a României moderne, o instituție „răsplătită” de regimul comunist cu desființarea abuzivă, urmată de o persecuție sistematică. Beatificarea celor șapte Episcopi Martiri, de către Papa Francisc, a readus în prim-plan tradiția greco-catolică. Tot mai mulți români doresc și au dreptul să se informeze corect asupra istoriei lor. De aceea am socotit utilă publicarea unei ediții normale, fără ilustrații, dar preluând integral textul albumului. Am efectuat completări și am actualizat Bibliografia.

Autorii

"Domnule Bădiliță, am primit Geniul greco-catolic românesc. Felicitări! Felicitări! Felicitări pentru munca făcută, pentru concepție și pentru eleganța volumului. Este o carte de căpătâi. "
                                                                                                                                                                                                                                     

 Episcop Virgil Bercea

"Geniul greco-catolic românesc nu este o carte despre «genialitate», ci despre felul în care oameni obișnuiți își deschid mintea și inima în fața darului lui Dumnezeu și despre acel moment tainic în care o licărire din armonia, perfecțiunea și frumusețea lumii lui Dumnezeu devine parte a vieții și a lumii noastre. Geniul greco-catolic românesc este despre noi. "

 Episcop Claudiu-Lucian Pop

 

Pagini: 608
Format: 13 x 20cm
An apariție: 2022
ISBN: 978-606-081-081-0

Contact: 021.335.81.31

Comenzi telefonice

Luni - Vineri: 09:00 - 16:00

Program de lucru cu publicul

Livrare gratuită Poşta Română

Pentru comenzile de peste 200 RON

Modalităţi de plată

Card bancar, ramburs, numerar

Contact

Fii la curent cu ultimele noutăţi! Abonează-te la newsletter.