Coșul meu
Total 0,00 lei
 x 

Cosul de cumparaturi e gol

Total 0,00 lei

Vulpea urbană

Disponibilitate: În stoc

38,00 lei
34,20 lei

Michael V. Solomon s‑a născut în România. A început să scrie din adolescență poezii și teatru.

Familia l‑a convins să devină inginer, meserie cu care a cutreierat o parte din lume.

La începutul mileniului s‑a mutat la Londra, unde a scris un roman despre un subiect care îl preocupa din prima tinerețe: exilul poetului Ovidiu. Cartea a apărut în 2012 la editura Humanitas, sub titlul Acasă între lumi, romanul lui Ovidiu, și în 2023 la editura Unicorn Publishing Group, Londra, cu titlul The Scapegoat, Ovid’s journey out of exile.

În prezent, Michael V. Solomon își scrie amintirile despre el și bunicul lui, reîmprospătate de revelațiile din studierea dosarelor Securității. Îl puteți găsi pe michaelvirgilsolomon.com.

Vulpea urbană este o poveste despre un tânăr care se descoperă pe sine pictând una dintre cele peste zece mii de vulpi care mișună prin Londra.

Cariera diplomatică a lui Christopher Somerset este întreruptă brusc după ce dejoacă într‑un mod neortodox un atentat terorist. Întors la Londra, Christopher se dedică picturii, marea lui pasiune. Începând din ziua în care reușește să surprindă pe pânză, în albastru cobalt, o vulpe care trece deseori prin grădina lui, viața i se schimbă: mariajul i se deteriorează, prietenia îi este pusă la grea încercare, creativitatea i se poticnește. În cele din urmă, găsește răspunsuri într‑un mit primordial, pe care îl descoperă în Metamorfozele lui Ovidiu.

Pagini: 356
Format: 13 x 20 cm
An apariție: 2023
ISBN: 978-606-081-163-3

Contact: 021.335.81.31

Comenzi telefonice

Luni - Vineri: 09:00 - 16:00

Program de lucru cu publicul

Livrare gratuită Poşta Română

Pentru comenzile de peste 200 RON

Modalităţi de plată

Card bancar, ramburs, numerar

Contact

Fii la curent cu ultimele noutăţi! Abonează-te la newsletter.