My Cart:
Total 0,00 lei
 x 

Your shopping cart is empty!

Total 0,00 lei

În pregătire: Rețele clandestine comuniste în România

Volumul de față a încercat să aducă la suprafață modul în care, pe teritoriul României au apărut și și-au desfășurat activitatea rețelele clandestine comuniste, începând cu Revoluția rusă din 1917 și până la înăbușirea rebeliunii de la Tatar-Bunar (din toamna lui 1924).

În pregătire: Convorbiri cu Maica Benedicta

Al patrulea volum de dialoguri între Zoe Dumitrescu-Bușulenga și Fabian Anton cuprinde detalii inedite despre familia acestei personalități culturale, despre prigoana securistă, cuprinde amintiri despre George Enescu și anii de Conservator, și o discuție sinceră despre compromisurile intelectualilor în perioada comunistă.

În pregătire: Evanghelii din Evanghelie

 Cele ce urmează în această carte scrisă de părintele Ioan Miclea sunt expunerea înțelesului anumitor idei ale Domnului, privitoare la cele mai actuale și permanente probleme ale vieții noastre de toate zilele. Ele sunt o sugestivă tălmăcire a șapte teze alese din Sfânta Scriptură: Sărăcia, Iubirea, Autoritatea, Preoția, Pacea și Antitezele Evanghelice.

În pregătire: Maria Montessori, a private diary 1913

Este pentru întâia oară când ajung la public emoții, gânduri și chiar impresii ale Mariei Montessori privind viața sa privată. Jurnalul de față a fost ținut de cunoscuta educatoare în anul 1913, pe durata călătoriei spre America. Contextul: dureroasa pierdere a mamei sale și întâlnirea cu fiul ei, după 11 de separare.

În pregătire: București

Un remarcabil text al lui Carmen Sylva, dedicat Capitalei. De la primele impresii la sosirea în București până la descrierea evoluției orașului de-a lungul domniei primilor suverani ai României, mărturia reginei aduce în fața ochilor cititorului din zilele noastre priveliștea unei țări și a unui popor care au trecut fulgerător din Evul Mediu în cea mai avansată modernitate. 

Contact: 021.335.81.31

Comenzi telefonice

Luni - Vineri: 09:00 - 16:00

Program de lucru cu publicul

Livrare gratuită Poşta Română

Pentru comenzile de peste 200 RON

Modalităţi de plată

Card bancar, ramburs, numerar

Contact

Fii la curent cu ultimele noutăţi! Abonează-te la newsletter.