Cumparaturi:
Total 0,00 lei
 x 

Cosul de cumparaturi e gol

Total 0,00 lei

Cele mai citite

Dragi cititori ai cărților Vremea,


Vă mulțumim pentru interesul față de titlul Geniul greco-catolic românesc. Primul tiraj s-a epuizat în mai puțin de o lună de la lansare, al doilea tiraj urmează să apară în câteva zile. Știm că sunteți nerăbdători, mai durează doar un strop și cartea va fi din nou la vânzare.


Până atunci puteți precomanda acest titlu, cu o reducere de preț de 20%.

Logica lui Zinoviev: în cazul lui Zinoviev, șirul raportărilor antagoniste la Rusia sovietică poate fi lesne pierdut. Devine un student și un komsomolist de frunte înainte de război. Apoi critică politicile staliniste de colectivizare forțată a agriculturii și este dat afară din facultate și din partid. Se întoarce plin de acte de vitejie (ca pilot) din „marele război patriotic“ antinazist și se reînscrie la facultate.

În perioada 14-18 noiembrie s-a desfășurat la Romexpo Târgul Internațional Gaudeamus, iar Editura Vremea a fost ca de obicei prezentă. De-a lungul a cinci zile întregi, publicul cititor și-a arătat interesul pentru noutățile editoriale ale Editurii Vremea, cele mai citite fiind de această dată cărțile pentru copii și titlurile din seria Aristocărți. Iată cele mai vândute titluri dintre noutățile perioadei:

Pagina 1 din 2

Contact

Fii la curent cu ultimele noutăţi! Abonează-te la newsletter.