În perioada 20 iulie - 16 august 2018, echipa Editurii Vremea este în concediu. Comenzile on-line primite în această perioadă vor fi livrate începând cu 17 august, în ordinea primirii lor.

Termeni si conditii

 

1. Informatii despre site

Site-ul este proprietatea firmei Editura Vremea S.R.L., adresa e-mail: office@edituravremea.ro

Pentru cumpararea produselor de pe acest site trebuie sa fiti de acord cu Conditiile generale de vanzare inainte de plasarea unei comenzi.


2. Proprietate intelectuala

Utilizatorii site-ului pot trimite comentarii, sugestii, idei prin oricare din metodele puse la dispozitie atat timp cat continutul lor nu este amenintator, ilegal, defaimator la adresa Editura Vremea S.R.L. sau a unei terte parti.

Continutul site-ului, integral sau partial, NU poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris al Editurii Vremea S.R.L.

Orice tentativa de frauda va fi imediat raportata autoritatilor competente.

Orice conflict intre firma si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti, daca acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romanesti.

 

Ultimele vanzari

Cele mai vandute