În perioada 20 iulie - 16 august 2018, echipa Editurii Vremea este în concediu. Comenzile on-line primite în această perioadă vor fi livrate începând cu 17 august, în ordinea primirii lor.

Poveștile unui domn din București. Dinu Roco

Poveștile unui domn din București. Dinu Roco

Pagini: 248

Format: 13 x 20 cm

An aparitie: 2007

ISBN: 978-973-645-270-3


 
Pret in librarii:
26,01 lei (TVA inclusa)
Pret la comanda online:
23,41 lei (TVA inclusa)
 
disponibil Adauga in cos
 
Poveștile unui domn din București. Dinu Roco

Cartea este povestea lui Dinu Roco, avocat și ziarist, aflat astăzi la vârsta patriarhilor (95 de ani). Îndrăgostită de București ca și însoțitorul ei, Victoria Dragu Dimitriu va parcurge pentru dumneavoastră un oraș fascinant, frumos, animat, calm și mai ales civilizat, pe care cu greu l-ați mai recunoaște astăzi.


Victoria Dragu Dimitriu este autoarea altor trei volume apărute în colecția Planeta București a editurii Vremea. Farmecul și spontaneitatea povestirilor și, nu în ultimul rând, dragostea care transpare din ele față de orașul București, față de casele, de locuitorii și de istoria cetății, fac din aceste cărți o lectură irezistibilă.

 

"Scriitoarea Victoria Dragu Dimitriu, care a realizat timp de patru decenii emisiuni culturale la postul național de Radio, întrunește calități rare azi: o cultură temeinică îmbogățită mereu prin documentare, o curiozitate reală pentru interlocutor, pus în valoare cu o modestie și căldură umană, o comprehensiune, sensibilitate, capacitate de uimire și entuziasm - proprii artiștilor veritabili. Emisiunile ei trezeau empatie, te transformau în participant, în special lungile serii cu genericul București - istorii scrise și nescrise și Arhipelagul București." (Adriana Bittel)

 

Varianta electronică poate fi comandată aici: www.elefant.ro

 

pove--tile-unui-domn-din-bucure--ti.-dinu-roco

Ultimele vanzari

Cele mai vandute