În perioada 20 iulie - 16 august 2018, echipa Editurii Vremea este în concediu. Comenzile on-line primite în această perioadă vor fi livrate începând cu 17 august, în ordinea primirii lor.

Poveștile Peleșului

Poveștile Peleșului

Pagini: 128

Format: 13 x 20 cm

An aparitie: 2016

ISBN: 978-973-645-788-3


 
Pret in librarii:
18,00 lei (TVA inclusa)
Pret la comanda online:
16,20 lei (TVA inclusa)
 
disponibil Adauga in cos
 
Poveștile Peleșului

 

Având o educație aristocratică destul de strictă și care ar fi putut să o închidă în mediul ei, dar înzestrată cu o curiozitate și o cultură uimitoare, care l‑au uluit până‑ntr‑atâta pe pictorul prerafaelit George Frederic Watts încât a comparat‑o cu un căpcăun intelectual, prințesa Elisabeta, de neconsolat după moartea unicului ei copil, a început spre 1879 să scrie pe ascuns mici scenete, poeme și cugetări, căci, așa cum spunea într‑una dintre cugetări: „Scrisul consolează mai bine decât religia și torturează mai bine decât Inchiziția”.

Gabriel Badea-Păun

 

 

Carmen Sylva este numele de pană al Reginei Elisabeta a României.

Soția celui care declara la venirea în țară: punând piciorul pe acest sfânt pământ, am devenit român și-a manifestat dragostea pentru plaiurile românești scriind povești ale căror personaje sunt râurile și munții noștri, oamenii acestor locuri, cu dorurile și visele lor.

 

 

pove--tile-pele--ului

Ultimele vanzari

Cele mai vandute