În perioada 20 iulie - 16 august 2018, echipa Editurii Vremea este în concediu. Comenzile on-line primite în această perioadă vor fi livrate începând cu 17 august, în ordinea primirii lor.

Povești de catifea

Povești de catifea

Pagini: 80

Format: 13 x 20 cm

An aparitie: 2007

ISBN: 978-973-645-264-2


 
Pret in librarii:
8,67 lei (TVA inclusa)
Pret la comanda online:
7,80 lei (TVA inclusa)
 
disponibil Adauga in cos
 
Povești de catifea

Poveștile Piei Castaing sunt „de catifea”, deoarece cu ele pătrundem în lumea caldă, melodioasă și calină a unui suflet inocent și a unor mici făpturi înconjurătoare, care alcătuiesc universul unei copilării de altădată. Pășim într-o Românie bucolică și naivă, într-un peisaj încă nealterat de război, de industrializare, de tăvălugul comunist.

Stilul direct, simplu și, totodată, plin de o erudită eleganță, „catifelează” amintirile Piei Castaing, amintiri care, decantându-se, devin jucării fermecate pentru copiii de ieri, de azi și de mâine.Maria-Pia Castaing s-a născut în România, în 1922, la Turnu-Severin, oraș încântător pe malul Dunării. La 15 ani s-a despărțit cu greu de locul copilăriei de neuitat, familia mutându-se la București. Licențiată în Litere – filologie modernă și Istoria Artelor – căsătorită, fericit, în 1943, a intrat în viața zbuciumată de după război.

 

pove--ti-de-catifea

Ultimele vanzari

Cele mai vandute