În perioada 20 iulie - 16 august 2018, echipa Editurii Vremea este în concediu. Comenzile on-line primite în această perioadă vor fi livrate începând cu 17 august, în ordinea primirii lor.

Povești ale domnilor din București

Povești ale domnilor din București

Pagini: 496

Format: 13 x 20 cm

An aparitie: 2005

ISBN: 978-973-645-146-1


 
Pret in librarii:
26,97 lei (TVA inclusa)
Pret la comanda online:
24,27 lei (TVA inclusa)
 
disponibil Adauga in cos
 
Povești ale domnilor din București

Bucureștii au nevoie de mitologie. Trecutul, pur și simplu, nu este suficient de puternic ca să poată apăra cetatea de prezentul ei. Îi mai trebuie duhul vieților trăite în veac, lumina și conștiința lor de sine. În calea năvălirilor barbare, niciodată încheiate cu adevărat, iubirea, șoapta și speranța au fost întotdeauna cu mult mai puternice decât fortificațiile, armele și disperarea. Poate că veți găsi, în aceste pagini, în lumina trecutelor vieți, câteva șoapte de iubire și de speranță pentru București.

 

"Scriitoarea Victoria Dragu Dimitriu, care a realizat timp de patru decenii emisiuni culturale la postul național de Radio, întrunește calități rare azi: o cultura temeinică îmbogățită mereu prin documentare, o curiozitate reală pentru interlocutor, pus în valoare cu o modestie și căldură umană, o comprehensiune, sensibilitate, capacitate de uimire și entuziasm - proprii artiștilor veritabili. Emisiunile ei trezeau empatie, te transformau în participant, în special lungile serii cu genericul București, istorii scrise și nescrise și Arhipelagul București." (Adriana Bittel)

 

Varianta electronică poate fi comandată aici: www.elefant.ro

 

pove--ti-ale-domnilor-din-bucure--ti

Ultimele vanzari

Cele mai vandute