Povești ale comorilor din București

Povești ale comorilor din București

Pagini: 304

Format: 13 x 20 cm

An aparitie: 2013

ISBN: 978-973-645-572-8


 
Pret in librarii:
36,61 lei (TVA inclusa)
Pret la comanda online:
32,95 lei (TVA inclusa)
 
disponibil Adauga in cos
 
Povești ale comorilor din București

Poveşti ale comorilor din Bucureşti

Există bucureşteni iubitori de frumos.

Există bucureşteni care îşi iubesc concetăţenii atât de mult, încât după ce au adunat comori de artă întreaga viaţă, cu trudă, cu sacrificii, cu bucurie, simt nevoia să le împărtăşească şi să aducă lumină în sufletele celor din jurul lor.

Cu aceştia a vorbit Victoria Dragu Dimitriu, pe aceştia i-a vizitat în casele lor, poveştile lor şi ale comorilor lor le-a adunat în paginile acestei cărţi.

O incursiune fascinantă în istoria unui oraş, a caselor lui, în profunzimile unei societăţi, ale unei mentalităţi.

O carte care nu se poate lăsa din mână.


Ultimele pagini ale cărţii înfăţişează, pe suport de hârtie specială, fotografii de epocă.


Victoria Dragu Dimitriu

Victoria Dragu Dimitriu a fost realizator la Redacţia Culturală a Radiodifuziunii Române. A semnat emisiunile Atlas Cultural, Eminesciana, Bucureşti, istorii scrise şi nescrise, Arhipelagul Bucureşti. A publicat volume de poezie şi romane. Din 2004 încoace, publică o serie de lucrări închinate Bucureştilor, volume de convorbiri cu locuitori ai Capitalei, care aruncă o lumină neaşteptată asupra unor detalii pitoreşti, savuroase şi adeseori importante ale istoriei urbei. Seria s-a bucurat de un succes binemeritat. Poveşti ale doamnelor din Bucureşti, Poveşti ale domnilor din Bucureşti, Alte poveşti ale Doamnelor şi Domnilor din Bucureşti, Poveştile unui Domn din Bucureşti, Doamne şi Domni la răspântii bucureştene, Povestea unei familii din Bucureşti. Grecenii au fost citite cu încântare şi au contribuit nu numai la buna cunoaştere a istoriei Bucureştilor, ci şi la sporirea dragostei locuitorilor pentru acest oraş neiubit şi nedreptăţit.

pove--ti-ale-comorilor-din-bucure--ti---

Ultimele vanzari

Cele mai vandute