Lovește și fugi

Lovește și fugi

Pagini: 240

Format: 10,5 x 18 cm

An aparitie: 2007

ISBN: 978-973-645-244-4


 
 
nedisponibil
 
Lovește și fugi

Când câștigi bine și ai o mașină frumoasă, singurul lucru care-ți mai lipsește este o femeie pe măsură. Dar când apare nevasta șefului și când e mai frumoasă decât orice închipuire, poți fi sigur că necazurile nu sunt departe. Așa ajunge chipeșul Chester Scott să nu-și mai vadă capul de atâtea necazuri și să facă slalom printre cadavre, șantajiști, polițiști necinstiți și cinstiți și promisiuni mai mult sau mai puțin mincinoase...


James Hadley Chase (Rene Brabazon Raymond) s-a născut la Londra. Cunoscut ca „maestrul thrillerului” din generația sa, Chase este autorul unei serii lungi de romane a căror intrigă, remarcabil condusă, duce întotdeauna la un deznodământ neașteptat. Puternic influențat de romanul polițist american, stilul său excelează în descrierea atmosferei lumii interlope.

 

James Hadley Chase (1906-1985) a fost un renumit și prolific autor londonez de thrillere – a scris în jur de 80 de volume, dintre care mai mult de 20 au fost ecranizate. Primul său roman, „Nici o orhidee pentru Miss Blandish”, a fost considerat de George Orwell „un vis cu ochii deschiși, potrivit pentru o epoca a totalitarismului”.

 

love--te---i-fugi

Ultimele vanzari

Cele mai vandute