Lacunare - manual de supravieţuire

Lacunare - manual de supravieţuire

Pagini: 96

Format: 13 x 20

An aparitie: 2013

ISBN: 978-973-645-595-7


 
Pret in librarii:
19,27 lei (TVA inclusa)
Pret la comanda online:
17,34 lei (TVA inclusa)
 
disponibil Adauga in cos
 
Lacunare - manual de supravieţuire

„Suntem copiii verbului a fi,

 iar nu ai verbului a exista.”

Trăim într‑o lume pe cale de disoluţie. Se descompune ea şi ne descompunem noi, dintr‑o artificială dorinţă de schimbare, dintr‑o „fascinaţie îndobitocitoare a mereu noii experienţe” de dragul experienţei, lipsite de profunzimea întrebării anterioare şi a zidirii posterioare, dintr‑o amnezie generalizată în care ne refuzăm istoria, devenită doar „o înşiruire de acte testamentare”, şi în care nu ne mai interesează nici soarta celor ce vin după noi şi nici moştenirea sclipicioasă, dar goală ca un balon de săpun, pe care le‑o lăsăm cu graţia indolenţei.

Maria Nicula, redactor

 

Dacă nu eşti pregătit, nu deschide această carte, pericol de modificare a conştiinţei!

Daniel Dăian, poet

 

 

Dacă nu vă este teamă de părerea pe care o poate avea cineva despre voi, puteţi rămâne cu mintea şi sufletul de la prima până la ultima pagină în această carte.

Violeta Stika, inginer

 

Forţa cuvântului lui Conu vine din suprasolicitarea unei realităţi capitaliste. Citind, vei realiza că revolta autorului e chiar propriul tău monolog-manifest!

 Bogdan Gagu, regizor

 

Deschizi cartea şi ţi se deschid noi orizonturi, vezi lumea dintr-o altă perspectivă. Cartea aceasta nu te învaţă cum să trăieşti, ci cum să supravieţuieşti.

 Oana Stoian, profesor

 

Marius Conu

Marius Conu s‑a născut la 1 martie 1978. Absolvent al  Facultăţii de Litere a Universităţii Bucureşti în anul 2000, este scriitor, poet, grafician, foarte activ în mediul online, pe site‑uri de poezie, artă şi grafică. A publicat poezie în diverse antologii: Tăcerea Liniei – mai 1998, antologia de poezie a cenaclului „Biserica de Lemn” – mai 2001; Poezie – 2010.

Volume publicate: Verticala curgere spre soare, Editura Semne, Slatina, 2004; Regresia lui A – Editura ExLibris Universalis, Bucureşti, 2010; Confesiunile răului gânditor – Editura ExLibris Universalis, Bucureşti, 2011 


lacunare---manual-de-supravie--uire

Ultimele vanzari

Cele mai vandute