Februarie extrem

Februarie extrem

Pagini: 336

Format: 13 x 20

An aparitie: 2012

ISBN: 978-973-645-487-5


 
Pret in librarii:
28,90 lei (TVA inclusa)
Pret la comanda online:
26,01 lei (TVA inclusa)
 
disponibil Adauga in cos
 
Februarie extrem

O formaţiune a urmaşilor a două dinastii istorice, apuse după încheierea Primului Război Mondial, complotând împotriva regizorilor Ordinii Mondiale. Un oficial CIA urzind un plan de asasinare a preşedintelui. Un congresman american săvârşind crime pentru spionaj şi furt industrial de zeci de milioane de dolari. Un ofiţer de poliţie ajutat de câţiva masteranzi universitari să dezlege şirul nenorocirilor care le puneau viaţa în pericol. Şi un personaj controversat, al cărui nume de cod reprezenta cea de-a treia entitate a lumii.

 

Şi-ar fi închipuit cineva că fenomenul tungus ar fi fost produsul unui experiment omenesc?

 

Cristian Niculcea

Debutul autorului craiovean Cristian Niculcea s-a consemnat cu volumul de versuri “Iodlerele hăului”, în care pregătirea inginerească a lăsat loc unei boemii genetice, specifice.

Volumul de faţă reprezintă saltul din liric spre proză, în dorinţa de transbordare către un gen activ, comercial. Scriitorul evită încărcătura de pasaje redundante, înlesnind parcurgerea conţinutului, accelerând evenimentele către un finish trepidant, care îl va lăsa pe cititor fără opţiunea folosirii semnului de carte.


februarie-extrem

Ultimele vanzari

Cele mai vandute