În perioada 20 iulie - 16 august 2018, echipa Editurii Vremea este în concediu. Comenzile on-line primite în această perioadă vor fi livrate începând cu 17 august, în ordinea primirii lor.

Cum cumpăr?

 

 1. Modalităţi de comandă

Din site-ul nostru vă puteţi alege orice carte care are afişat preţul în lei.
Parcurgând listele de cărţi, puteţi să reţineţi titlurile care vă interesează şi apoi să vă hotărâţi la cele pe care le comandaţi. Pe tot parcursul studierii site-ului, vă stă la dispoziţie opţiunea Coşul meu; de aici puteţi să vă reamintiţi ce cărţi v-au reţinut atenţia şi, eventual, să vă modificaţi comanda.

În momentul în care aţi definitivat lista de cărţi pe care le-aţi ales, vi se cer datele de identificare (din care nu pot lipsi adresa, numărul de telefon şi adresa e-mail) şi comanda este expediată prin email la editură.


2. Modalităţi de livrare


Trimitere prin Poşta Română

Pentru cărţile expediate în România, veţi primi avizul de la poştă pentru a merge şi ridica pachetul în 5-10 zile de la efectuarea comenzii. Pentru comenzile sub 70 lei, se achită o taxă poştală de 9 lei. Taxa poştală este achitată de editură pentru comenzile de peste 70 lei în țară.

Pentru cărţile trimise în străinătate, veţi primi coletul în aproximativ 15 zile de la efectuarea plăţii. Taxele poştale pentru trimiterile în străinătate depind de destinaţie: 50 lei pentru comenzile care vor fi trimise în Europa, respectiv 100 lei pentru cele către alte continente.


Trimitere prin curier

Pentru a vedea daca localitatea în care se trimit cărţile este inclusă în aria de acoperire a curierului cu care lucrăm, vă rugăm verificaţi lista de localităţi din pagina de comandă.

Trimiterile prin curier se expediază contra unei taxe de 10 lei în Bucureşti şi de 17 lei în ţară, care se adauga automat la totalul comenzii dvs. atunci când selectaţi această modalitate de livrare.

Cărţile trimise prin curier ajung în aproximativ 2 zile lucrătoare.


Ridicare de la sediu

Daca aţi ales să ridicaţi cărţile de la sediul nostru (Str. Constantin Daniel, nr. 14, Bucureşti, sector 1), puteţi face acest lucru de luni până vineri, între orele 9.00 şi 13.00, cu un telefon în prealabil.


3. Modalităţi de plată 


pentru solicitanţii de pe teritoriul României:

- prin card bancar

- ramburs, la primirea coletului poştal.

- în numerar, la sediul editurii, Str. Constantin Daniel, nr. 14, Bucuresti, sector 1, dacă aţi ales să ridicaţi cărţile de la sediul nostru. Vă rugăm să telefonaţi cu o zi înainte de data ridicării cărţilor.

- prin transfer bancar, în contul RO 57 RNCB 00720 496921 00001, BCR sucursala Sector 1, anunţându-ne în prealabil. În cazul plăţii prin transfer bancar, vom aştepta intrarea banilor în contul editurii înainte de a vă expedia comanda.


pentru solicitanţii din străinătate:

- prin card bancar

- prin transfer bancar, în contul RO 57 RNCB 00720 496921 00001, BCR sucursala Sector 1, anunţându-ne în prealabil. În cazul plăţii prin transfer bancar, vom aştepta intrarea banilor în contul editurii înainte de a vă expedia comanda.


4. Factură la cerere

Dacă doriţi ca în pachetul cu cărţi să vi se trimită şi factura aferentă, vă rugăm să ne transmiteţi datele de facturare la adresa gabriela@edituravremea.ro.

 

 

Ultimele vanzari

Cele mai vandute