În perioada 20 iulie - 16 august 2018, echipa Editurii Vremea este în concediu. Comenzile on-line primite în această perioadă vor fi livrate începând cu 17 august, în ordinea primirii lor.

Cum să rămâi concentrat într-o lume hiperactivă

Cum să rămâi concentrat într-o lume hiperactivă

Pagini: 264

Format: 13x20

An aparitie: 2017

ISBN: 978-973-645-819-4


 
Pret in librarii:
23,00 lei (TVA inclusa)
Pret la comanda online:
20,70 lei (TVA inclusa)
 
disponibil Adauga in cos
 
Cum să rămâi concentrat într-o lume hiperactivă

Dr. John Gray este celebru în întreaga lume.

Seminariile pe care le organizează de mai mult de 20 de ani au stat la baza cărților sale, adevărate best-seller-uri.

 

John Gray abordează tratarea uneia dintre cele mai mari provocări ale lumii moderne –lipsa de concentrare acută, dintr-o perspectivă mai puțin costisitoare și ceva mai naturală decât se obișnuiește în spitale. Incapacitatea de concentrare și dependența de stimulenți diverși, de la cei alimentari și medicali la cei on-line, stăpânesc azi adulți și copii în egală măsură, afectând relațiile între soți, între părinți și copii, relațiile sociale și profesionale. Sunt încadrate la simptome ADHD, chiar autism, și se tratează cu medicamente. John Gray propune însă altceva!

 

 

În fiecare capitol din cartea de față vei descoperi o paletă largă de informații practice pentru a crește concentrarea creierului, a memoriei și pentru a restabili pasiunea din viața și relațiile tale. Vei obține informații practice despre cum poți vindeca afecțiunea ce dă naștere sindromului ADHD precum și mai multor altor sindroame care interferează cu performanța optimă a creierului.

 

Rezolvând această problemă, vei avea soluția unui viitor mult mai împlinit pentru tine și copilul tău.

 

cum-s---r--m--i-concentrat---ntr-o-lume-hiperactiv

Ultimele vanzari

Cele mai vandute