Cum să nu faci un partid politic

Cum să nu faci un partid politic

Pagini: 96

Format: 13x20

An aparitie: 2017

ISBN: 978-973-645-835-4


 
Pret in librarii:
22,00 lei (TVA inclusa)
Pret la comanda online:
19,80 lei (TVA inclusa)
 
disponibil Adauga in cos
 
Cum să nu faci un partid politic

Iată un ghid practic despre greșelile pe care tinerii politicieni români de astăzi le tot repetă, în ciuda bunelor intenții de la care pornesc în construirea unui partid altfel! Această carte este o premieră în cadrul editurii Vremea, sub aspectul temei abordate – istoria pe care o construim noi, cei de azi, istoria prezentului.


Sub lumina reflectoarelor – partidele de lider. Ce nu merge? De ce se prăbușesc? Cine este de vină? Care sunt elementele esențiale care contribuie la succesul / insuccesul unui astfel de proiect politic? Ce înseamnă un partid altfel? Care este soluția pentru ca tinerii să schimbe felul în care se face politica românească?


Scrisă pe baza experienței personale din politica românească, cartea „Cum să NU faci un partid politic” este o lectură accesibilă tuturor celor interesați de viața politică din România, fie persoane implicate activ, fie spectatori pasivi. Autoarea este o tânără din București, Ioana Constantin, pasionată de politică și dornică, la fel ca cei din generația ei, să facă lucrurile altfel chiar și în (sau mai ales în) politica românească.


Ioana Constantin a scris „Cum să nu faci un partid politic” pentru a împărtăși tuturor concluziile experienței sale în partidele noi. Autoarea s-a implicat în campaniile electorale din 2016, a coordonat Departamentul de Comunicare Internă M10 și a devenit cel mai tânăr președinte de partid național.

 

cum-s---nu-faci-un-partid-politic

Ultimele vanzari

Cele mai vandute