Conditii Generale de Vanzare

 

Prezentele conditii de vanzare se refera pe de o parte la societatea comerciala Editura Vremea S.R.L. identificata prin CUI RO 1557795 si inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/3296/1991 denumita vanzator si orice poersoana fizica sau juridica care doreste sa faca cumparaturi online prin site-ul www.edituravremea.ro, denumita cumparator. 


1. Introducere

 Vanzarile online se supun prezentelor conditii generale, la care cumparatorul adera fara restrictii sau rezerve in momentul in care a validat comanda prin mecanismul „cos de cumparaturi”.


2. Informatii

Comanda efectuata angajeaza cumparatorul de o maniera irevocabila. Comanda specifica in mod explicit si modalitatea de livrare. Vanzatorul va remite cumparatorului in cel mai scurt timp un e-mail de confirmare a comenzii, sub rezerva indicarii unei adrese de e-mail valide sau va incerca contactarea telefonica a cumparatorului. Daca procesul de confirmare a comenzii nu se poate realiza ( o adresa de e-mail valida sau contactarea telefonica imposibila), comanda facuta isi pierde valabilitatea. Ofertele prezentate pe site sunt valabile doar in limita stocului disponibil. Pretul produselor este cel afisat in momentul lansarii comenzii. Cheltuielile de livrare, in functie de modalitatea de livrare aleasa va fi indicate inainte de validarea definitiva a comenzii. 

 

3. Modalitati de plata si de livrare

Cumparatorul are la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

 

Pentru solicitantii de pe teritoriul Romaniei:

-           Plata se poate face ramburs la primirea coletului postal, daca s-a ales trimiterea prin posta ca modalitate de livrare. Taxa postala este achitata de editura pentru comenzile de peste 40 lei. Pentru comenzile sub 40 lei, se achita o taxa de ramburs de 4 lei.

-           Plata se poate face in numerar, la sediul editurii, din Piata Natiunilor Unite, nr.3-5, 040021, Bucuresti, sector 4, daca ati ales sa ridicati cartile de la sediul nostru.

-           Plata se poate face si prin OP in contul RO 57 RNCB 00720 496921 00001, BCR sucursala Sector 1. In cazul platii cu OP se va astepta intrarea banilor in contul firmei inainte de a vi se expedia comanda.

Pentru solicitantii din strainatate:

-           Solicitantii din strainatate nu pot folosi sistemul de comanda prin site!

-           Ei sunt rugati sa trimita un e-mail la adresa office@edituravremea.ro pentru a fi informati prin e-mail despre costul cartilor si al trimiterii postale, precum si de modalitatea achitarii comenzii.

-           Plata se va face in dolari USD sau in Euro functie de destinatie.        

 

4.  Dreptul de proprietate

Vanzatorul isi conserva dreptul de proprietate asupra produsului vandut pana la momentul platii integrale a acestuia.

 

Ultimele vanzari

Cele mai vandute