Casa din lagună

Casa din lagună

Pagini: 204

Format: 13x20 cm

An aparitie: 2018

ISBN: 978-973-645-874-3


 
 
nedisponibil
 
Casa din lagună

Autoarea acestui roman schimbă uneori intriga, ducând-o spre o combinație de real și ficțiune. De aceea este bine ca cititorul să se ia după firul Ariadnei… pentru a găsi ieșirea din labirintul intrigilor.
Ea merge spre o rază de soare pentru a da de fericire, sau de grație, pentru a străpunge în final tenebrele destinului vindicativ și implacabil. Este o scotocitoare a sufletului omenesc, a tainelor adânc îngropate în beznă și a păcatului care umbrește viața omului sub semnul obscurei amprente a fatalității… Îi place să descrie personajele ei luminoase, să le arate cititorilor partea cea mai frumoasă a sufletelor lor.
De asemenea, îi place un anumit tip de personaj a cărui viață începe cu un eșec, iar pe parcurs se îndreaptă spre lumină. Autoarea vrea să arate că în putința de izbăvire a binelui, a reînnoirii, personajul principal este riposta inconștientă la întunericul care i-a marcat viața și cariera. Acest personaj vrea să demonstreze că poate învinge până la urmă soarta, acea soartă crudă care i-a marcat viața, conducând-o spre o carieră nebănuită și plină de satisfacții.

casa-din-lagun

Ultimele vanzari

Cele mai vandute