În perioada 20 iulie - 16 august 2018, echipa Editurii Vremea este în concediu. Comenzile on-line primite în această perioadă vor fi livrate începând cu 17 august, în ordinea primirii lor.

Canada – ghid turistic

Canada – ghid turistic

Pagini: 96

Format: 11.5 x 16.5 cm

An aparitie: 2006

ISBN: 978-973-645-165-8


 
Pret in librarii:
9,63 lei (TVA inclusa)
Pret la comanda online:
8,67 lei (TVA inclusa)
 
disponibil Adauga in cos
 
Canada – ghid turistic

Canada, ţara lacurilor strălucitoare, a marilor întinderi îngheţate, a pădurilor nesfârşite, a cascadelor fabuloase, este un pământ de vis. În nici o altă ţară nu aflăm o natură atât de variată, cu peisaje unice, de la piscurile munţilor acoperiţi de zăpadă la cascada Niagara şi de la apele Sfântului Laurenţiu până la gheţurile veşnice din Nordul îndepărtat.


Ghidul este de un real ajutor şi datorită capitolului Sfaturi practice, care include informaţii despre: Formalităţi şi vize, Fus orar, Bagaje, Vama, Călătoria pe teritoriul Canadei, Urgenţe, Telefoane şi Poştă, Birouri de turism, Mijloace de transport, Cazarea, Electricitate, Bucătăria canadiană, Restaurante, Cadouri, suveniruri, Magazine, Orarul magazinelor, Sărbători oficiale, Precizări lingvistice, Monedă şi bănci, Oamenii, Bacşişul, Oficii de turism.

 

canada-----ghid-turistic

Ultimele vanzari

Cele mai vandute